Мери Грийнуел, гримьорът, работил със Синди Крауфорд, , принцеса Даяна и редица

...
Мери Грийнуел, гримьорът, работил със Синди Крауфорд, , принцеса Даяна и редица
Коментари Харесай

Мери Грийнуел – гримьорът на принцеса Даяна

Мери Грийнуел, гримьорът, работил със Синди Крауфорд,, принцеса Даяна и редица други звезди, признава, че е необикновено да следи по какъв начин моделите израстват до супермодели и се гордее, че самата тя оказва помощ за това, пътувайки с тях по целия свят.

Споделя, че до 23-годишна възраст е знаела незадълбочено какво в действителност е грим и не е употребила никакъв, а сега тъкмо тази промишленост е нейният живот. Макиажът заема най-голямата и значима част в живота й и е нейна голяма пристрастеност. Мери счита, че е благословена да се занимава с това, което обича, цялостен живот. 
               
на Окт 10, 2018 в 10:05 PDT

Жената, която е оставила дълготраен отпечатък в нейната кариера, е, с която е работила доста постоянно. За нея Мери споделя, че е била доста нежна, много висока, с дълги крака и изящни черти на лицето. Това, което било нужно, с цел да се подчертае хубостта й, е било доста нищожно: " На принцесата не й трябваше доста грим, с цел да наподобява необикновено, тъй като тя самата бе толкоз красива! ".
               
на Авг 20, 2019 в 4:38 PDT

Съветите, които Мери постоянно дава са единствено няколко, само че в действителност са в действителност значими. Колкото и грим да сложим върху кожата си, тя няма да наподобява добре, в случай че не е поддържана. " По-малкото е повече "  –   това значи, че е нужно да използваме единствено няколко продукта, само че изискването е да са качествени. Основата за грим също е едно от най-важните неща преди нанасяне на. Тя защищава кожата. Любимият й артикул е тониращ овлажняващ крем. За него Мери споделя, че освежава и изравнява тена, което подмладява и придава здрав тип на. 
               
на Сеп 20, 2018 в 8:29 PDT

Една от тайните й е, че съвсем в никакъв случай не употребява четки, а се доверява на пръстите си. Продуктът, без който съгласно нея нито една визия не е приключена, е спиралата, а се избира безпогрешно, в случай че следваме правилото:  " Нюансът, който слагаме на устните си, би трябвало да е два тона по-тъмен от естествения ".

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР